onsdag 4. mars 2009

Death by PowerPoint

"Det kan fort bli litt mye Powerpoint-presentasjoner i slike kursopplegg for reiselivet". Omtrent slik ordla hun seg på telefonen, og jeg skjønte umiddelbart hva hun mente. Både du og jeg har vært omtrent der, enten foran en forsamling, eller sittende på en konferanse. Det kan fort bli litt mye, eehhh - Powerpoint. Samtidig er det er fantastisk verktøy i de rette hender.

Derfor, her er en av favorittene på Slideshare. Nesten 700 000 brukere har latt seg inspirere av denne presentasjonen! Og da er det vel noe å hente for oss også.

Trykk på full skjerm nede i høyre hjørne, så får du med deg alt.

1 kommentar:

  1. Noen og enhver kan kjenne seg igjen her. I frykt for å glemme et poeng eller ha for lite å formidle så lesser vi på med slider. Ett av de beste foredragene jeg har vært på siste året brukte foredragsholderen bare 1 slide og den holdt i 45 minutter!

    Ståle Hegna som holder kurs i presentasjonsteknikk har gitt meg følgende regel: aldri mer enn 6 punkt, aldri mer enn 6 ord pr. punkt, unngå underpunkt, bruk bilder og ENKLE figurer, svartlegge skjermen (SHIFT/B) når du skal snakke utenom sliden! VARIER!

    SvarSlett

Kommentarer ønskes!