fredag 20. november 2009

Imponerende fra Fjord 2.0

De fleste har vel fått med seg at det har vært konferanse i Bergen. Fjord Norge / NCE Tourism arrangerte Fjord 2.0 i går. Jeg var der ikke. Men likevel føler jeg at jeg har lært en masse fra ulike foredragsholdere og paneldiskusjoner.

Gjennom hele dagen fulgte jeg live-bloggen som @carlchristian matet fortløpende. Han jobber - såvidt jeg kan forstå - i synlighet.no, og er tett på NCE tourism.

Èn ting er å skrive hele tiden. Noe helt annet er å fange opp essensen av det som blir sagt og vist på lerret. Det var en fremragende jobb som ble utført.

Se bloggen her.

I tillegg til livebloggen ble det twittret flittig fra både @NCETourism og andre. Her fikk vi høydepunkter og gullsitater. Bilder ble lastet fortløpende på flickr.

Som om ikke det var nok, så kom også noen foredrag umiddelbart ut på Slideshare.

En ting er å snakke om sosiale medier og nye muligheter. Noe helt annet er å gjøre det i praksis. Gjennom denne konferansen har NCETourism vist at de mener alvor.

Takk skal dere ha, dere bak tastaturene og Iphones, for en fin dag på konferanse. :-)

2 kommentarer:

  1. Koselig å høre, trivelig med rask og positiv respons fra din kant også. Carl Christian (som jobber i Synlighet men som vil være involvert i prosjeket) gjorde en kjempejobb med liveblogging. Vi håper å se deg "live" på Fjord 2.1.

    Flere foredrag legges på slideshare over helgen, når vi har fått hodet over vannet etter noen hektiske, men inspirerende dager.

    SvarSlett
  2. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Var veldig gøy å kunne liverapportere fra Fjord2.0

    Fint at det ble så bra på "andre siden" -Når man sitter der i salen med fult fokus på tastaturet, skjermen, og veksling mellom mail, facebook, twitter-klienten osv, så er det litt vanskelig å ha følelsen for hvordan dette er for mottakere.

    SvarSlett

Kommentarer ønskes!