tirsdag 29. desember 2009

Trip Advisor skjermsparer

Du har opplevd det, jeg har det samme. Hvert minutt av dagen - ett eller annet sted - faller mennesker i staver foran jobbskjermen. Tankene går en tur på egen hånd.




Vi drømmer oss bort til fjerne kyster, til eksotiske land og nye, spennende opplevelser. Komme seg bort fra et urkjedelig stykke arbeid, snøslaps, streng kulde eller kvelende varme. Oppleve noe annet. Det motsatte av hverdag. Bli kjent med dem man er glad i på en ny måte, i en annen setting.

Så sitter vi der med fjernt blikk i et par minutter, med hendene i fanget. Og skjermen fylles med bilder fra alle verdens hjørner. Et galleri av reisedrømmer. Små tommelfingerbilder forstørrer seg, ett for ett. Hvis vi bare lar være å røre tastaturet, så fortsetter visningen.

Trip Advisor har laget en skjermsparer som henter inn bilder fra deres eget arkiv. De har nok å ta av, og bare de beste bildene brukes til formålet. Nye bilder lastes opp hele tiden. Programsnutten presenteres som "en gave" til Trip Advisors medlemmer.

http://www.tripadvisor.com/TAOffer?wid=258&pid=1709

Det er mulig du må lirke litt på skjerminnstillingene dine for å få den til å funke. Og mac`ere må etter FAQen å dømme vente litt.

Så, nok et eksempel på hvordan brukergenerert innhold finner veien ut til publikum og potensielle gjester. Skulle du forresten noengang oppleve at akkurat ditt bilde havner i skjermspareren (gratulerer!), så vit at du da ser på Trip Advisor sin eiendom...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer ønskes!